Toegang tot Textbookweb

Voor toegang tot Textbookweb hebben wij 3 abonnementsmodellen ontwikkeld die afgesloten kunnen worden in combinatie met toegang tot elke gewenste combinatie van data per land, universiteit, onderwerp of uitgever. Zo betaalt u alleen voor de data die u nodig heeft, en niet meer.

Kijk onder Dekking en Segments voor meer informatie.

Voor prijsinformatie of het aanvragen van een gratis demo account verzoeken wij u het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Professional

Professional geeft u inzicht in waar uw eigen titels zijn voorgeschreven binnen de door u gekozen universiteiten en studierichtingen.
Kies de voor u relevante universiteiten en studierichtingen en krijg direct inzicht in uw marktpositie.

Business

Voor een compleet overzicht welke boeken waar worden voorgeschreven, biedt Business de oplossing. Niet alleen inzicht in waar uw eigen titels worden gebruikt, maar ook overzicht en inzicht in waar de boeken van uw concurrent staan voorgeschreven.

Kies de voor u relevante studierichtingen en universiteit en u heeft altijd een volledig en up-to-date overzicht van voorschrijvingen binnen handbereik.

Enterprise

Enterprise biedt U de voordelen van Business, aangevuld met Export functie, toegang tot onze API en Early Access tot de data, zodra deze beschikbaar is.

+ Online Access

+ Search

+ Own Titles

+ Curriculum Data

+ Online Access

+ Search

+ Own Titles

+ Curriculum Data

+ Competing Titles

+ Insights

+ Online Access

+ Search

+ Own Titles

+ Curriculum Data

+ Competing Titles

+ Insights

+ Export

+ API Access

+ Early Access

+ Training

*Gebaseerd op toegang gedurende een academisch jaar of gedeelte daarvan. Prijzen zijn vanaf en afhankelijk van aantal landen, universiteiten,studierichtingen en aantal gebruikers.

Voor meer informatie over Textbookweb en toegang tot een gratis demo account verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen